Visie en missie

Visie

IFCO’s visie is het bereiken en behouden van een wereldwijd leidende positie en winst in al onze bedrijfstakken, zonder onze morele verantwoordelijkheid ten opzichte van alle mensen waar we mee te maken hebben en het ecologische systeem waar we onze middelen aan onttrekken op te offeren of te compromitteren.

Missie

Onze RPC oplossingen zijn het beste van het beste en worden ontworpen om optimale milieubescherming te bieden. IFCO's missie is om rekening te houden met sociale belangen en milieukwesties in het proces van constante vernieuwing van onze oplossingen, zodat deze de meest kostenefficiënte en milieuvriendelijke manieren bieden om onze klanten te ondersteunen.

Bedrijfscultuur

Voor een wereldwijde onderneming is het noodzakelijk over taal- en geografische grenzen heen te denken en communiceren en onze strategieën overeenkomstig te definiëren. In ons streven om te slagen in elk van onze markten, trachten we echter flexibel genoeg te zijn om onze wereldwijde strategie aan te passen aan de plaatselijke marktomstandigheden.

Ons bedrijfsmodel vraagt om nauwe relaties met onze klanten en de plaatselijke marktomstandigheden. Om dit te reflecteren denken we mondiaal en handelen we lokaal. Onze operationele afdeling wordt daarom gewoonlijk gerekruteerd binnen de afzonderlijke landen en regio's waar we werkzaam zijn. Vanwege hun hechte contact met onze klanten, zijn zij zeer goed bekend met de behoeftes en belangen van individuele klanten en vertrouwd met de verschillende culturen, die de diverse afzonderlijke markten karakteriseren. Deze nauwe interactie met onze klanten en de omgeving waarin zij werken is essentieel voor ons succes op de lange termijn.