Нашите опаковъчни решения за многократна употреба за месо

IFCO предоставя стабилен, безопасен за храните пластмасов контейнер за многократна употреба (ПКМУ), подходящ за замразено и охладено опаковано месо. Неговият здрав и дълготраен дизайн осигурява възможно най-добрия температурен контрол, като запазва свежестта и качеството на месото. В сравнение с опаковките за еднократна употреба той намалява щетите по продуктите, което води до по-малко изхвърлени храни и по-високо качество на изложените продукти на мястото на продажба, както и до възможност за автоматизация.

IFCO предлага широка гама ПКМУ, оптимизирани за месо, като всеки от тях е наличен в различни размери.

ПКМУ на IFCO предпазват месото по-ефективно по пътя му от производителя до търговеца

IFCO предлага един от първите сгъваеми контейнери за месо на пазара, подходящ за опаковано прясно или замразено месо. Нашите контейнери преминават през оптимизиран процес на почистване в съоръженията ни за измиване, за да отговарят на нашите стриктни глобални хигиенни стандарти.

ПКМУ на IFCO помагат на търговците по света да оптимизират веригите си за доставки на пресни продукти благодарение на своята стандартизирана опаковъчна система, намалявайки разходите за обработка, складиране и оборудване с 25%. Научете повече за нашия кръгов подход.

Опаковъчни решения за месо

Blue Lite Meat

  • Depo alanı ve araç içi verimliliği için boşken katlanabilir tasarım
  • Maksimum hijyen için IFCO SmartGuardian™ sistemi tarafından kontrol edilen temizlik süreci
  • Soğutulmuş ortamlardan ve nemden etkilenmeyen ürün koruma özelliği

Chile Series

  • Una manera rentable de transportar sus productos de manera segura
  • El sistema de agrupamiento hace que no sea necesario invertir capital en los RPC
  • No se requiere espacio de almacenamiento para los RPC no usados

Green Lite

  • Rounded inner corners protect fruit and vegetables
  • Well-ventilated design maintains product freshness and quality
  • Suitable for both refrigerated and dry displays

Meat Lift Lock

  • One of the first foldable meat trays on the market
  • Sanitisation process controlled by IFCO’s SmartGuardian™ system for maximum hygiene
  • Can hold up to one litre of liquid

Meat Lift Lock (Vented)

  • One of the first foldable meat trays on the market
  • Sanitisation process controlled by IFCO’s SmartGuardian™ system for maximum hygiene
  • Can hold up to one litre of liquid

Meat Tote

  • Two position bale arm allows for varying product layer heights to optimize one container for all outbound shipments
  • Full crates can be column stacked for stability
  • Empty crates are nestable for efficient storage and transport

4 причини да изберете ПКМУ на IFCO за месо

Чисти и хигиенични

ПКМУ на IFCO за месо се почистват чрез процес, който включва измиване, дезинфекциране и старателно изсушаване. Нашата технология SmartGuardian™ следи всяка стъпка, като гарантира спазването на точни стандарти във всяка фаза, а независими одитори извършват допълнителни проверки.

Устойчиви на влага

ПКМУ на IFCO за месо не се влияят от влагата, затова запазват здравината си във влажни и хладилни среди, намалявайки щетите по продуктите и поддържайки качеството.

Ефикасна работа

С икономичния си дизайн с дръжки от четирите страни ПКМУ на IFCO за месо позволяват лесно стифиране с минимални усилия за по-ефективно опаковане и палетизиране, и могат да се транспортират директно до мястото на продажба за употреба в хладилни и фризерни витрини. Съвместими с всички стандартни палети.

По-екологично устойчиви

ПКМУ на IFCO произвеждат до 60% по-малко CO2 и 86% по-малко твърди отпадъци; освен това използват 64% по-малко енергия и 80% по-малко вода от опаковките за еднократна употреба.

Автоматизация на веригата за доставки на месо

Автоматизацията също подпомага веригата на доставки на месо и други малотрайни храни. Производителите на месо и центровете за дистрибуция разчитат на ПКМУ на IFCO, защото те помагат за поддържане на правилни температури в студената верига, като осигуряват оптимална вентилация във всеки етап от процеса. Непрекъснатата студена верига е критично важна, когато температурните нива варират от охладено до замразено. Тъй като IFCO предлага един от първите сгъваеми контейнери за месо на пазара, това води до по-малко отпадъци, подобрено използване на складовото пространство и намалени емисии по време на транспортирането, както е при всички ПКМУ на IFCO.

Референтни случаи

Preserving meat quality: using IFCO RPCs for meat warehouse automation

As a company specialized in slicing and packaging meat for distribution, Spain’s Sediasa Alimentación has to adhere to strict cold chain requirements. By applying IFCO’s foldable meat RPCs, Sediasa Alimentación meets this challenge.

Прочетете още

Искате ли да изпробвате многократната опаковка за месо на IFCO?

Съгласен/-на съм да получавам комуникации от IFCO и да се обработват личните ми данни. От време на време бихме желали да се свързваме с Вас, за да Ви информираме за нашите продукти и услуги, също както и за друго съдържание, което може да Ви интересува. Ако сте съгласни, моля, сложете отметка в полето. Повече информация относно свързаното с това обработване на личните Ви данни можете да намерите в нашата политика за поверителност. *

* Задължително поле

Открийте другите наши решения за опаковки за многократна употреба 

Решенията на IFCO за транспортни опаковки, готови за продажба на дребно, позволяват на производителите да оптимизират пространството, да подобрят температурния контрол и да защитят качеството в центъра за дистрибуция на дребно. Освен това търговците на дребно могат да оптимизират дистрибуцията и мърчандайзинга, да намалят разходите, да запазят качеството на продуктите и да намалят въздействието върху околната среда. С клиенти в над 50 държави и с повече RPC в обращение в света от всеки друг доставчик, IFCO може да осигури всичко, което изисква вашият бизнес.

followNewsletter
Как можем да Ви помогнем днес?